Konst åt alla bygger om hemsidan!

Ursäkta röran här på webben, men vi håller på och bygger om. Logon har bytts ut och vår Facebooksida har redan fått nytt utseende. Snart tar vi även tag i detta. Håll ut!
Konst åt alla

Våra senaste nyheter

[recent_posts layout=”default” columns=”3″ number_posts=”3″ cat_slug=”” exclude_cats=”” thumbnail=”yes” title=”yes” meta=”no” excerpt=”yes” excerpt_words=”20″ strip_html=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″][/recent_posts]

[separator top=”0″ bottom=”0″ style=”double”]

[fullwidth menu_anchor=”” backgroundcolor=”#F7F7F7″ backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” bordersize=”0px” bordercolor=”” paddingTop=”10px” paddingBottom=”10px”]

Våra medlemsorganisationer

Bakom Konst åt alla står tre organisationer. Tillsammans anordnar och planerar vi utställningarna.

[one_third last=”no”]

Våra Gårdar

Riksföreningen Våra Gårdar är en samlingslokalsorganisation och består av 600 medlemmar. Våra Gårdar ger service till uppåt 600 medlemslokaler inom nykterhetsrörelsen och andra organisationer och föreningar som värnar om alkoholfria mötesplatser.

logo

[/one_third]
[one_third last=”no”]

Folkets Hus och Parker

Riksorganisationen Folkets Hus och Parker omfattar närmare 600 demokratiska mötesplatser i hela Sverige. Här samlas Folkets Hus, folkparker, biografer och liknande lokala arrangörer. Värdegrunden bygger på de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde.
Tack vare delaktighet och ideellt engagemang skapas möjligheter för människor i hela landet att ta del av kultur, nöje och möten.

 

fhp_riks_kvadrat_svart

[/one_third]
[one_third last=”yes”]

Bygdegårdarnas Riksförbund

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar över 1400 föreningsdrivna samlingslokaler – bygdegårdar, bystugor och liknande.

Bygdegården är en allmän samlingslokal öppen för alla. Det är mötesplatsen för barn, unga, vuxna, föreningar, organisationer och företag – för alla med en demokratisk värdegrund.

bygdegardarnas-riksforbundgreen

[/one_third]

 

[/fullwidth]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.